Robur et Velocitas dendert onverstoorbaar door

By | 25 september 2016

Het verrassende Robur et Velocitas heeft ook z’n vierde competitiewedstrijd winnend afgesloten. Aan de Anklaarseweg bond de debutant in de tweede klasse J zondagmiddag het eveneens ongeslagen SDC ’12 aan de zegekar. In een kansenarm duel schoot Roy van der Gouw de Apeldoorners in de blessuretijd naar de enigszins fortuinlijke zege.

Vanaf de rand van het strafschopgebied drukte Van der Gouw zonder mededogen af. De bal verdween strak in de linker bovenhoek, onhoudbaar voor de Denekampse doelman.

Aan het begin van de tweede helft kwam de thuisploeg goed weg toen de scheidsrechter een overtreding binnen de beruchte lijnen van ‘Man of the Match’ Robert Schildkamp onbestraft liet.

De ploeg van trainer Willem Mulderij deelt na vier speelronden de koppositie met Voorwaarts. De door Apeldoorner Ronald Dekker getrainde Twellonaren wonnen tot dusverre eveneens al hun wedstrijden. WSV (4-0 winst bij PH) en Luctor et Emergo volgen het leidende duo op twee punten.

 

Een gedachte over “Robur et Velocitas dendert onverstoorbaar door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *