Go Ahead Eagles doet goede zaken: 3-0 winst

By | 2 oktober 2016

Door een 3-0 zege op Excelsior heeft Go Ahead Eagles zaterdagavond een klein sprongetje gemaakt op de Eredivisieranglijst. De Deventenaren vinden zichzelf door de overwinning in elk geval voor één nacht terug op de twaalfde plaats.

Met de tweede seizoenzege verzilverde het elftal van Hans de Koning in zekere zin het verrassende punt van een week eerder bij AZ. Het duel tegen Excelsior was er eentje dat gewonnen moest worden, en dat plezier deed de thuisclub zichzelf in de Adelaarshorst.

Al in de elfde minuut kopte aanvoerder Sander Duits Go Ahead Eagles vanuit een corner naar een 1-0 voorsprong. Sam Hendriks verzilverde twee penalty’s namens de promovendus. In zowel 36e als de 72e minuut liet de vervanger van de geblesseerde De Kogel Excelsior-keeper Muyters kansloos.

Excelsior moest vanaf de 57e minuut met tien man verder toen scheidsrechter Van de Graaf Pantic na twee gele kaarten uit het veld stuurde.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *