ZVV ‘56 en Alexandria houden het niet droog

By | 2 oktober 2016

De donkere wolken boven Zevenhuizen hielden alle opgekropte nattigheid niet vast. Het wekte zodoende weinig verwondering dat ZVV ’56 en Alexandria het zondagmiddag niet droog hielden. Beide Apeldoornse ‘Bundesligisten’ hielden elkaar in de derby aan de Schoonbroeksweg wel keurig in evenwicht. Door dit resultaat moeten beide clubs na vijf speeldagen genoegen nemen met een middenmootpositie in de vierde klasse G.

In een eerste helft, waarvan het grootste gedeelte zich afspeelde in de stromende regen, hielden de rivalen uit Zevenhuizen en Zuid hun kruit droog. De doelpunten vielen in de tweede helft. Eerlijk verdeeld over beide teams. Ryan Windeveld opende in de 78e minuut de score voor de gasten. Pascal van Gerrevink bezorgde de thuisclub vijf minuten voor tijd de verdiende gelijkmaker. Aan beide treffers ging een slippertje van de keeper vooraf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *