Eerste driepunter AGOVV; VIOS blijft puntloos

By | 8 oktober 2016

AGOVV heeft het kelderduel in de tweede klasse G winnend afgesloten. In een rechtstreekse confrontatie met mede-hekkensluiter VIOS behielden de Blauwen zaterdagmiddag de overhand. De Vaassenaren blijven na de 3-1 nederlaag ook na zes gespeelde wedstrijden puntloos.

De bezoekers, die in de eerste helft het betere van het spel hadden, openden kort voor rust wel de score op Berg en Bos. Mehmet Ali Akalin bracht VIOS op een verdiende voorsprong. Rogier van Geerenstein had na ruim een half uur namens AGOVV koppend de paal getroffen.

In de tweede helft leken de AGOVV’ers zich wél bewust van wat er op het spel stond. De thuisploeg zette meer druk naar voren. Met succes. Dankzij Marco Bosz (61.) en Kevin Jansen (70.) kwam het elftal van trainer Jerry Cooke langszij. VIOS verzuimde in de 75e minuut op gelijke hoogte te komen. Dennis Gerritsen schoot een strafschop op de lat. Een dure misser. Twee minuten later besliste invaller Timo Hogeboom de wedstrijd definitief in het voordeel van AGOVV.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *