Smakelijke derde helft bij Arnhemse McDonalds

By | 9 oktober 2016

Vandaag 33 jaar geleden

Go Ahead Eagles doorstaat de eerste bekerronde van het seizoen 1983-1984 zonder al te veel moeite. Een tussendoortje. Achilles ’29 is in 2003 weliswaar kampioen geworden in de Hoofdklasse C bij de zondagamateurs, het biedt de Eredivisionist uit Deventer nauwelijks noemenswaardige tegenstand in de knollentuin achter discotheek De Linde. Michel Boerebach (2), Mike Small (2) en Eddy Bosman schieten de Eagles naar een eenvoudige 0-5 overwinning op sportpark De Heikant. Geen al te klinkende zege, maar wel klinkende namen.

Al met al is er sprake van een vermakelijk midddagje uit. Met aansluitend met het in Groesbeek aanwezige Eagles-legioennetje, een mannetje of dertig sterk, een smakelijke derde helft bij de McDonalds in Arnhem. Dat kan destijds nog. Tegenwoordig kondigt een burgemeester in zo’n (nood)situatie waarschijnlijk meteen een noodverordening af om het verstoren van de openbare orde tegen te gaan…

9 oktober 1983 Achilles ’29 – Go Ahead Eagles

I was there…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *