Draisma Dynamo winnend uit de startblokken

By | 9 oktober 2016

Draisma Dynamo heeft de start van het nieuwe Eredivisieseizoen luister bijgezet met een overwinning op een mede-titelkandidaat. In Omnisport versloeg de Apeldoornse nummer drie van het afgelopen seizoen verliezend play-off finalist Seesing Orion in vijf sets. Setstanden in de meer dan twee uur durende slijtageslag waren: 26-24, 21-25, 22-25, 25-21, 15-10.

De algemene verwachtingen luiden dat Draisma Dynamo samen de Doetinchemmers en titelhouder Abiant Lycurgus de strijd om de landstitel onder zich gaan uitmaken. De beslissing daarover valt weliswaar pas in april of mei 2017 in de play-offs, vanuit Apeldoorns zicht kan het natuurlijk nooit geen kwaad voor het zelfvertrouwen het prestigeduel tegen de Achterhoekse rivaal in de eerste competitieronde winnend af te sluiten.

Het Apeldoornse publiek kon zaterdagavond voor het eerst kennismaken met de Dynamo-nieuwelingen Nico Maneschijn, Frits van Gestel, Wessel Blom (alle drie afkomstig uit Zwolle), Oranje-spelverdeler Wessel Kemmink (Inter Rijswijk) en de Noorse passer/loper Rune Fasteland

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *