Keeper bezorgt Orderbos punt in Beekbergen

By | 9 oktober 2016

SV Orderbos heeft zondagmiddag een punt weggekaapt uit Beekbergen. De naar de vierde klasse gepromoveerde Ordenaren hielden de gedoodverfde titelfavoriet van de Apeldoornse Bundesliga op een verdienstelijk gelijkspel. Vooral dankzij uitblinker Yasin Türkyilmaz eindigde de derby aan de Veldhofweg doelpuntloos.

Na bijna een half uur verrichte de Orderbos-keeper zijn grootste heldendaad door een strafschop van Jordy Weijland te stoppen. Bij andere pogingen slaagde Beekbergens clubtopscorer er ook niet in Türkyilmaz te verschalken. Voor ploeggenoten Pim Mulder en Timo Bakker bleek de doelman eveneens een te lastige sta-in-de-weg bij hun pogingen tot scoren.

Beekbergens Hidde Bos ontving in de 68e minuut zijn tweede gele kaart van scheidsrechter Ihtiyar en mocht daarom voortijdig gaan douchen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *