Nostalgische herinneringen aan de Langeleegte

By | 10 oktober 2016

Vandaag 8 jaar geleden

De herinnering aan zo’n vrijdagavond naar de Veenkoloniën roept nostalgische gevoelens op. In Enschede hebben clubbestuurders ongestraft de kluit mogen besodemieteren. In Veendam – maar ook Haarlem, Roosendaal en bij ons in Apeldorp – is het zoals bekend minder goed afgelopen. Talloze supporters zijn de dupe geworden van zaken waarop zij geen enkele invloed hadden. Wat nou, geen bestaansrecht. Wát een lulkoek!

Ondanks dat het niet bepaald naast de deur ligt, heeft De Langeleegte mij altijd wel kunnen bekoren. Ik vond het wel wat hebben. Bij mistroostigheid denk ik in Nederland eerder aan andere stadions, of wat daarvoor moet doorgaan. Op de support van die (met alle respect) boeren viel doorgaans weinig aan te merken.

Enig nadeel, zoals na een 2-0 nederlaag van Go Ahead Eagles op 10 oktober 2008, is dat je aansluitend ook weer dat hele eind terug moet rijden…

10 oktober 2008 BV Veendam – Go Ahead Eagles

I was there…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *