Victoria Boys winnaar van derby op Malkenschoten

By | 16 oktober 2016

‘The battle of the Boys’ is zondagmiddag geëindigd in een duidelijke overwinning voor Victoria Boys. Op Malkenschoten zetten de Boys van trainer Eric Whittie Apeldoornse Boys overtuigend opzij. Na een 1-1 ruststand liep de sterk gestarte promovendus in het tweede bedrijf uit naar een 1-4 zege.

De thuisclub begon beter aan de wedstrijd. Al na twaalf minuten rondde Ashwin Nahar een prima uitgevoerde aanval van Apeldoornse Boys doeltreffend af. Vijf minuten voor rust schoot Jasper Wolbrink Victoria Boys op gelijke hoogte. Doelpunten van Jesper Timmer, Henk Slot (strafschop) en opnieuw Timmer beslisten de derby in de tweede helft in Ordens voordeel.

Het gepromoveerde Victoria Boys klimt door de zege naar een tweede plaats. Uit zeven wedstrijden haalde de ploeg van Whittie twaalf punten, drie punten minder dan lijstaanvoerder KCVO. Apeldoornse Boys moet voorlopig genoegen nemen met een twaalfde plek in de vierde klasse G. De achterstand van het team van trainer Ewald de Boer op het als derde geklasseerde kwartet Beekbergen, Brummen, Orderbos en Klarenbeek bedraagt slechts vier punten, om aan te geven hoe dicht alle ploegen nog bij elkaar staan in de Apeldoornse Bundesliga.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *