Postergirl ontbreekt op gemeentelijk sportfeest

By | 26 oktober 2016

Terwijl de schier onuitputtelijke stroom toeristen uit Italië die Apeldoorn sinds de Giro-start in mei overspoelt maar geen einde kent, baant het volgende gemeentelijke sportfeest zich al weer aan. Omnisport barst van 11 t/m 13 november uit z’n voegen bij de UCI World Cup-wedstrijden baanwielrennen.

Sportminnend Apeldoorn kan nauwelijks wachten tot het zover is. Met duizenden tegelijk zal het volk zich verdringen rond de splintervrije piste. Hoe houdt het hout het?

Sinds deze week bepalen de posters en vaandels met de tekst ‘Go Elis!’ het straatbeeld van de ongekroonde sportstad van Nederland. Des te vervelender is dat de Olympisch kampioene keirin niet van de partij zal zijn. Elis Ligtlee kan het gemeentelijk sportpaleis niet in lichterlaaie zetten. Het uithangbord van het evenement moet vanwege een knieblessure namelijk verstek laten gaan.

Waarschijnlijk  lagen de posters voordien al bij de drukker. Het kost wat, maar het is ongekend wat de sportliefhebber ter plaatse er voor terugkrijgt…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *