Dynamo pas laat op toeren in volleybalderby

By | 30 oktober 2016

Zoals mocht worden verwacht heeft Draisma Dynamo de Apeldoornse volleybalderby tegen Coolen Alterno op z’n naam geschreven. Toch kreeg de grote favoriet de zege zaterdagavond in Omnisport allerminst cadeau.

Met name in de eerste twee sets bood Alterno hardnekkig tegenstand. De bezoekers, donderdagavond nog in 53 minuten afgedroogd door landskampioen Abiant Lycurgus, sleepten het eerste speldeel zelfs verrassend met 22-55 in de wacht. Ook in het tweede bedrijf nam de jonge ploeg van coach Jeroen Monshouwer brutaal een 6-10 voorsprong. Gaandeweg kwam Dynamo toch op toeren. Het won de tweede set alsnog met 25-19. Daarna was het over en uit voor het dappere Alterno: 25-15 en 25-18

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *