Voorbereidingen voor eerste uitgave van nieuw Apeldoorns sportmagazine in volle gang

By | 3 november 2016

Donderdagmiddag een bezoek gebracht aan het nationaal sportcentrum Papendal. Leuk interview gehad met een topsporter van Apeldoornse bodem. Voor het nieuw te verschijnen, op Apeldoorn gerichte, sportmagazine Deportivo.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. In twee weken tijd was dit alweer het vijfde interview dat is afgenomen. Nog zes te gaan! Begin december zal de eerste uitgave in de clubhuizen liggen.

In Deportivo géén schokkend sportnieuws uit Ermelo, Zeewolde of Ommen. Nee, Deportivo zoekt het dichter bij huis. Met voetballers, volleyballers, atleten, trainers of clubfunctionarissen die de Apeldoornse sportliefhebber kent en die de Apeldoornse sportliefhebber aanspreken. Deportivo geeft Apeldoornse toppers – en ook de mindere goden –de aandacht die zij verdienen en elders niet krijgen. In Deportivo staan wereldkampioenen en Olympiagangers naast vrijwilligers en verzorgers. Lekkere artikelen over aansprekende en spraakmakende personen uit de Apeldoornse sportwereld. Wie? Dat verklappen we nog niet. Wacht maar af, nog een maand geduld!

In december verschijnt het eerste nummer van Deportivo. Zegt het voort! Deel dit bericht zo vaak mogelijk! Er valt niet meer aan te ontkomen…

2 gedachten over “Voorbereidingen voor eerste uitgave van nieuw Apeldoorns sportmagazine in volle gang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *