WSV/Shoepimp kan voorsprong niet vasthouden

By | 12 november 2016
wsv/shoepimp

WSV/Shoepimp is er vrijdagavond niet in geslaagd z’n tweede zege te boeken als eredivisionist. Onder toeziend oog van voormalig WSV’er Jamarro Diks (AS Trenčín) en broer Kevin (Fiorentina) wisten Apeldoorns hoogst spelende zaalvoetballers tegen zvv Eindhoven een 2-1 voorsprong niet vast te houden.

De bezoekers uit de Lichtstad openden de score in de Mheenhal. Rachid Boughalab bracht WSV/Shoepimp op 1-1. Kort voor het rustsignaal ontsnapte de thuisploeg aan een achterstand toen keeper John van de Vosse een tien metertrap ‘naast keek’… Vroeg in de tweede helft hielp Mo Bendadi WSV/Shoepimp aan een 2-1 voorsprong. Met nog drie minuten en 31 seconden op de klok kwam Eindhoven voor de tweede keer op gelijke hoogte.

Zoubeir Hadi had de Apeldoorners aan hun tweede competitiezege kunnen helpen, maar vond vanaf tien meter de Eindhovense keeper op zijn weg.