Eerste uitgave Deportivo vordert gestaag

By | 18 november 2016

Het eerste, enige én echte Apeldoornse sportmagazine komt eraan. De voltooiing van de eerste uitgave van Deportivo vordert gestaag. Al voordat het verschenen en gedrukt is, groeit Deportivo nummer 1 al uit tot collectors item! Geen exemplaar weten te bemachtigen? Geen nood, iedereen lángs de lijn kan vanaf de eerste of tweede week van december ook ónline lezen én meegenieten van wat Apeldoorn in beweging houdt.

Een groot aantal artikelen is inmiddels al uitgewerkt. Met haar eigen Fresh Flow gaat Liberte Tiekstra een en ander fraai vormgeven. Fotograaf Rico Brouwer heeft zijn vizier op scherp gesteld.

Vrijdagmiddag is het voorlaatste interview afgenomen. Van wie? Van een meervoudig Nederlands kampioen die er ook op gevorderde leeftijd nog alleraardigst op los mept. Sterker nog, met z’n voeten raakt hij ‘m eveneens wekelijks eveneens meer dan behoorlijk…

Nieuwsgierig? Nog eventjes geduld. De eerste uitgave van Deportivo is in aantocht!

Een gedachte over “Eerste uitgave Deportivo vordert gestaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *