Go Ahead Eagles lijdt kostbare nederlaag

By | 25 november 2016

Van koploper Feyenoord winnen is prachtig. Verliezen van directe concurrenten komt daarentegen dubbel zo hard aan. Het overkwam Go Ahead Eagles vrijdagavond. In de eigen Adelaarshorst verloren de Deventenaren de wedstrijd die absoluut gewonnen moest worden tegen Willem II met 0-1.

De 9.397 toeschouwers zagen hoe twee minuten na rust de beslissing viel. Kalt erwischt worden noemen ze zoiets in Duitsland. Jari Schuurman werkte de bal in twee instanties achter Theo Zwarthoed. De Go Ahead Eagles-keeper mocht zich de tegengoal aanrekenen. Zwarthoed hield de eerste inzet niet klemvast waarna het voor de Feyenoord-huurling op deze koude vrijdagavond een koud kunstje was om de herkansing te verzilveren.

Go Ahead Eagles zette alles op alles om gelijk te maken. Coach Hans de Koning bracht met Leon de Kogel, Sam Hendriks en Kenny Teijsse zwaar geschut binnen de lijnen. Veel verschil maakte het niet. Voor de goal van Lamprou bleef de thuisploeg tot het einde toe machteloos.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *