Wervelende voetbalshow van csv Apeldoorn

By | 26 november 2016

Door een afgetekende overwinning op SDVB is csv Apeldoorn gestegen naar de tweede plaats in de Hoofdklasse B. Na een wervelende voetbalshow mochten de bezoekers uit Barneveld de handen dichtknijpen dat de afstraffing tot slechts 4-0 beperkt bleef.

De thuisclub ving het gemis van basiskrachten Maarten Boeve en Jesse Hertgers relatief eenvoudig op. De hulpeloze Barneveldse verdedigers kregen geen moment vat op de beweeglijke Apeloornse aanvallers. Het enige verwijt dat trainer Peter Boeve zijn spelers naderhand kon maken, was dat ze iets te slordig met de vele kansen omsprongen. De 1-0 bij rust deed geen recht aan het overwicht van de roodgelen. Frank Boers was de maker van het enige doelpunt in de eerste 45 minuten.

De door voormalig AGOVV-trainer Hans van Arum gecoachte gasten mochten hun hoop op een positief resultaat in de tweede helft gauw begraven. Dankzij de treffers Richard van Schooten (twee goals) en Sander Krijns raakten de Barnevelders definitief van de leg.