Het proces van ontDemmeren neemt een aanvang

By | 27 november 2016

Vandaag 1 jaar geleden

Ik kan de teleurstelling van veel supporters van Go Ahead Eagles na de nederlaag van afgelopen vrijdag tegen Willem II wel begrijpen. Om de kansen op behoud van het Eredivisieschap te vergroten, was winst noodzakelijk geweest. Supporters hebben altijd een hoog verwachtingspatroon van hun club. Dat menigeen de realiteit daarbij nog weleens uit het oog verliest, is voetbalsupporters eigen.

Die mensen lijken al te zijn vergeten waar Go Ahead Eagles exact een jaar geleden stond. Twaalf maanden geleden proost het Deventer publiek in de alom verguisde biercompetitie. Daaraan gaan velen nogal makkelijk voorbij. Tegen FC Eindhoven lijdt Go Ahead Eagles weliswaar pas de eerste thuisnederlaag, de vrije val op de ranglijst zet zich al wel in. De 1-2 uitslag zegt lang niet alles over het spelbeeld. De Eindhovenaren van coach Mitchell van der Gaag zetten de ploeg van Dennis Demmers behoorlijk te kijk. Hans Kowet is dan als enige al aan het ontDemmeren geslagen…

27 november 2015 Go Ahead Eagles – FC Eindhoven

I was there…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *