Vroege goal brengt WSV langs Robur et Velocitas

By | 27 november 2016

De Apeldoornse derby in de tweede klasse J is een prooi geworden voor WSV. Een vroege goal van Toby Kuhnen volstond zondagmiddag aan de Anklaarseweg voor de favoriet voor de zege op Robur et Velocitas.

De bezoekers gaven geen vervolg aan hun gretige start. In de tweede helft drong Robur et Velocitas wel aan, maar wist het WSV-goalie Michiel Selhorst niet te verschalken.

De thuisclub eindigde de derby met negen spelers. Trainer Willem Mulderij had zijn wisselcontingent al verbruikt toen Nick van Apeldoorn wegens een blessure de strijd moest staken. Ook Koen Donker haalde het einde van de wedstrijd niet. Een overtreding kwam Roburs aanvoerder in de blessuretijd te staan op een rode kaart.

* Ewald de Boer volgt Willem Mulderij in het komend seizoen op als hoofdtrainer van Robur et Velocitas. De huidige trainer van vierdeklasser Apeldoornse Boys, een kind van de club, keert daarmee anderhalf jaar Malkenschoten terug op het oude nest.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *