Nieuwkomer Gouden Gids divisie haalt flink uit

By | 12 december 2016

Vandaag 13 jaar geleden

Om te spreken van een stormachtige rentree is wellicht wat overdreven, maar AGOVV Apeldoorn doet tijdens het eerste seizoen na de terugkeer in het betaalde voetbal leuk mee in de Gouden Gids divisie.

Apeldoorn loopt dan wel niet massaal warm voor de oude nieuwe profclub, het publiek krijgt in het seizoen 2003-2004 wél spektakel voorgeschoteld op sportpark Berg en Bos. In hun laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2003 schieten de Blauwen behoorlijk uit hun slof. Ten overstaan van 1.711 toeschouwers wordt het tegen VVV Venlo liefst 5-0. Aan het einde van de rit zal het hoogste zege van een gedenkwaardig seizoen blijken te zijn.

Jurrick Juliana, Koen Garritsen, Robert Roest, Klaas-Jan Huntelaar en Rein Meekels zijn met hun doelpunten verantwoordelijk voor de destructie van de Limburgers. Illustere namen. Het lijkt gisteren, toch is het al weer dertien jaar geleden. Zulke momenten komen nooit meer terug in het grootste dorp van de Veluwe. Eeuwig zonde.

12 december 2003 AGOVV Apeldoorn – VVV Venlo

I was there…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *