Kunstgrasveld Berg en Bos sneeuwvrij gemaakt

By | 4 januari 2017

Vandaag 7 jaar geleden

AGOVV Apeldoorn sluit de eerste helft van het seizoen 2009-2010 keurig af in het ‘linker rijtje’ van de Jupiler League. Na jaren van kwakkelen heeft het er zowaar schijn van dat het betaalde voetbal in Apeldoorn in de lift zit. Trainer John van den Brom heeft een alleraardigste selectie onder z’n hoede. De komst van nieuwe investeerders lijkt voor nieuwe impulsen te zorgen. Zowel op als buiten het veld.

Voor aanvang van de eerste training van het nieuwe kalenderjaar liggen problemen voor de verandering eens niet zozeer op het financiële vlak, het betreft meer ongemakken van klimatologische aard. Het kunstgras van sportpark Berg en Bos ligt op maandag 4 januari 2010 verborgen onder een dikke sneeuwlaag. Om Van den Broms selectie te kunnen laten beginnen met de voorbereidingen op de tweede competitiehelft wordt met groot materieel uitgerukt om het veld sneeuwvrij te maken.

4 januari 2010 Apeldoorn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *