Draisma Dynamo met anderhalf been in bekerfinale

By | 11 januari 2017

Draisma Dynamo heeft woensdagavond een eerste tik uitgedeeld op weg naar de finale om de nationale volleybalbeker. In de Omnisport hadden de Apeldoornse volleyballers geen kind aan Advisie/SSS. De return over twee weken in Barneveld lijkt na de eenvoudige 3-0 overwinning slechts een formaliteit.

In het onderlinge competitietreffen op 17 december snoepte Advisie/SSS de Apeldoorners nog brutaal een set af. Daartoe kregen de manschappen van coach Albert Cristina ditmaal geen enkele kans. Met setstanden 25-19, 25-18 en 25-18 stuurde Draisma Dynamo de bezoekers terug naar huis.

De tweede halve finalewedstrijd in Barneveld staat gepland op woensdag 25 januari. Het moet wel heel gek lopen wanneer de Barnevelders Draisma Dynamo bij die gelegenheid de toegang tot de eindstrijd nog versperren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *