Laatste test op sneeuwvrij Doetinchems kunstgras

By | 13 januari 2017
sneeuwvrij Doetinchems kunstgras

Vandaag 8 jaar geleden

Go Ahead Eagles reist als voorbereiding op de tweede helft van het seizoen 2008-2009 niet af naar warmere oorden. Vijf dagen voor de IJsselderby in de Adelaarshorst werkt de ploeg van trainer Andries Ulderink als laatste test een oefenduel af op Doetinchems kunstgras. Met Jong De Graafschap als tegenstander.

Op het trainingscomplex van De Graafschap is het veld vooraf sneeuwvrij gemaakt. De sneeuwbulten langs de zijlijn vormen de laatste resten van het witte begin van het jaar 2009. De grote hoeveelheden zwarte korrels die zijn mee geveegd, zorgen niet voor paniek. Niemand maakt zich acht jaar geleden zorgen of het rubbergranulaat weleens gevaar kan opleveren voor de volksgezondheid.

Go Ahead Eagles verslaat de beloften van de Doetinchemse Eredivisionist met 0-2. Jules Reijmerink en Timon van Leeuwen zijn trefzeker voor de nummer tien van de Jupiler League.

13 januari 2009 Doetinchem

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *