Coolen Alterno droogt landskampioen Sneek af

By | 21 januari 2017
coolen_alterno_sneek

Coolen Alterno heeft zaterdagavond in eigen hal landskampioen VC Sneek afgedroogd. Iets meer dan een uur tijd hadden de Apeldoornse volleybalsters nodig om de Friezinnen opzij te zetten. Setstanden: 25-20, 28-26, 25-18.

Naarmate de reguliere competitie in de Eredivisie bij de vrouwen z’n einde nadert, komt Coolen Alterno steeds beter in vorm. Tegen de kampioen van 2015 en 2016 behaalde de ploeg van coach Ali Moghaddasian z’n zesde zege op rij.

Alvorens de hoogst geklasseerde zes teams in de kampioenspoule gaan uitvechten welke twee teams zich plaatsen voor de best-of-five-serie die de titelstrijd van 2017 beslist, wachten Coolen Alterno nog drie duels. Na het bezoek op 29 januari in Meijel aan Peelpush sluiten de als vierde geklasseerde Apeldoornsen het seizoen af met thuiswedstrijden tegen Springendal-Set-Up ’65 en Sliedrecht Sport, de nummers twee en een van de Eredivisieranglijst.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *