FSG Academy en WSV bekrachtigen samenwerking

By | 23 januari 2017
fsg_academy_wsv

De Full Force Sports Academy en WSV hebben maandagmiddag hun samenwerking officieel bekrachtigd. Namens de betrokken partijen ondertekenden Remy de Wit (FSG Academy), Diederik Bos (WSV) en ‘vormgever’ Vic Hermans daartoe een intentieverklaring.

Per 1 juni start de FSG Academy een internationaal Futsal-programma. Deelnemers aan dit programma kunnen hun talenten ontplooien in combinatie met onderwijs. Volgens de methodieken van oud-zaalvoetbalbondscoach Hermans gaan Joey Ngarigota, Samir Makhoukhi en Cihan Özcan de FSG-studenten en mogelijke nieuwe WSV-aanwinsten de fijne kneepjes van het zaalvoetballen bijbrengen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *