WSV/Shoepimp niet opgewassen tegen koploper

By | 27 januari 2017

WSV/Shoepimp was vrijdagavond niet opgewassen tegen ’t Knooppunt. De koploper van de eredivisie toonde zich in sporthal Mheenpark met 1-3 te sterk voor de Apeldoorners.

De WSV’ers konden in eigen huis niet opnieuw stunten tegen een van de topteams uit de zaalvoetbaleredivisie. Twee weken geleden hield het team van trainer Anouar Tighadouini FC Eindhoven verrassend in bedwang. ’t Knooppunt bewees dat het niet voor niets de ranglijst aanvoert. In de knoop raakten de WSV’ers niet, punten leverde het stugge verweer niet op. De Amsterdammers bleven ook in hun veertiende competitieduel ongeslagen.

Door een treffer van Jordy Woertman kwam WSV/Shoepimp de eerste helft wel op voorsprong. De bezoekers brachten de stand evenwel voor de rust alweer in evenwicht. Na de rust straften de Amsterdammers twee slippertjes in de WSV-defensie genadeloos af. De thuisploeg zette in de resterende minuten alles op alles om de opgelopen achterstand te verkleinen, maar slaagde er niet in de Knooppunt-verdediging nogmaals te bedwingen.

In de komende vijf wedstrijden wordt het voor Tighadouini en zijn mannen erop of eronder. Tegen de naaste concurrenten Groene Ster (10 februari, uit), HV/Veerhuys (17 februari, uit), TPP (3 maart, thuis), ZVV Eindhoven (10 maart, uit) en asv Lebo (17 maart, thuis) moet WSV/Shoepimp  de basis leggen voor een verlenging van het verblijf op het hoogste niveau.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *