Een middagje blauwbekken in Alphen aan den Rijn

By | 9 februari 2017

Vandaag 4 jaar geleden

het seizoen 2012-2013 wordt csv Apeldoorn in ingedeeld in de Hoofdklasse A. De westelijke Zaterdaghoofdklasse, zeg maar. In plaats van wedstrijden elders op de Veluwe, Overijssel of in het hoge Noorden staan er voor trainer John van Loen en zijn mannen tripjes op het programma naar onder meer Quick Boys, Ajax, Ter Leede, Heemskerk, Woerden, Huizen en Alphen aan de Rijn.

En Montfoort. Als ik me goed herinner hebben de roodgelen daar ooit eerder tegen gespeeld. In 2011 of zo, alvorens ze hun seizoen gingen afsluiten in Valencia…

ARC uit Alphen aan den Rijn behoort het bewuste voetbaljaar 2012-2013 eveneens tot de ploegen in csv’s afdeling. Zo kom je nog eens ergens. Zelf kende ik ook niet eerder het genoegen een thuiswedstrijd van de Alphense Racing Club bij te wonen. Het gaat te ver om te zeggen dat er een jongensdroom in vervulling gaat. Maar aangezien op de zaterdag in kwestie in Apeldoorn en omgeving weinig gevoetbald wordt, stap ik in de auto. Zo ben ik dan ook wel weer. A12. Afrit Bodegraven. Drie kwartier rijden om een middagje te gaan blauwbekken langs de lijn op Sportpark Zegersloot.

9 februari 2013 Alphen aan den Rijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *