Ankara maatje te groot voor volleyballers Dynamo

By | 15 februari 2017

Draisma Dynamo heeft bij de generale repetitie voor de nationale bekerfinale van aanstaande zondag een nederlaag moeten incasseren. Zoals mocht worden verwacht was Ziraat Bankasi Ankara een maatje te groot voor de Apeldoornse volleyballlers. De Turkse koploper zegevierde woensdagavond in de heenwedstrijd van de kwartfinale om de CEV Challenge Cup met 1-3.

Vier dagen na de zege in de competitietopper bij Lycurgus kreeg Draisma Dynamo te maken met een tegenstander van een kaliber dat het in de Eredivisie nooit tegenkomt. De thuisploeg begon nochtans sterk en zette de eerste set met 25-20 in winst om. De geroutineerde Turken schakelden aansluitend een tandje bij denderden er overheen. Draisma Dynamo streed voor wat het waard was, maar kon het Turkse geweld slechts incidenteel weerstaan. Setstanden: 11-25, 16-25, 20-25.

Aan de publieke belangstelling lag het niet. Het is lang geleden dat een thuiswedstrijd van Draisma Dynamo in Omnisport meer toeschouwers trok dan het Europa Cup-treffen van woensdagavond.

Over twee weken wacht de return in Turkije.

 

Een gedachte over “Ankara maatje te groot voor volleyballers Dynamo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *