Cristiano Ronaldo steelt de show auf Schalke

By | 18 februari 2017

Vandaag 2 jaar geleden

Schalke 04 wordt in het seizoen 2014-2015 in de achtste finales van de Champions League gekoppeld aan Real Madrid. Koninklijker kun je het niet krijgen. Nou gelden de Madrilenen natuurlijk als één van de mooist denkbare tegenstanders die een club zich kan wensen. Alleen dit maakt het al alles behalve een doorsnee CL-duel. De aanwezigheid van Cristiano Ronaldo voorziet het voetbalfeest auf Schalke nog eens van extra glans en glamour.

Het merk CR7 vestigt alle aandacht op zich. Normaal gesproken laten de meeste toeschouwers de warming-up in de Veltins Arena aan zich voorbij gaan. Op deze bijzondere avond verloopt alles anders dan normaal. Veel meer mensen dan gebruikelijk verdringen zich dicht langs de zijlijn om de Portugees zijn rek- en strekoefeningen te zien doen. Het zindert als het ware. De opwinding is voelbaar. Alle ogen zijn gericht op het achtste wereldwonder uit Madeira.

Het is wel een mannetje hoor. Terwijl de overige Real-vedetten zich elk in een korte broek opwarmen, prepareert de Portugees zich als enige in een trainingsbroek . De pijpen opgestroopt tot aan de knieën. Zwarte handschoentjes aan. Een kekke kraag. De haartjes stilistisch gemodelleerd. Onderdeel van de groep, maar toch apart. De opper-Galactico. In z’n hele doen en laten.

Ronaldo’s maniertjes mogen dan misschien niet altijd bij iedereen in goede aarde vallen, zijn prestaties blijven ongeëvenaard. Ook tegen Schalke 04 maakt het Portugese fenomeen het verschil.

Leuk om die gekte eens live mee te maken. Blijft toch altijd mooier dan op tv.

18 februari 2015 Gelsenkirchen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *