GA Eagles springt te slordig met de kansen om

By | 18 februari 2017

Voetbal blijft soms een onrechtvaardige sport. Go Ahead Eagles kreeg vrijdagavond in het Parkstad Limburg stadion niet wat het verdiende. In het degradatieduel tegen Roda JC hadden de Deventenaren het betere van het spel en de beste kansen, maar ging de thuisploeg met de drie punten aan de haal die ze niét verdiende…

Twintig minuten voor tijd viel de enige goal in het voor beide clubs zo belangrijke duel. Op aangeven van Paulissen passeerde de vrijstaande Kum Zwarthoed. Keeper en verdedigers stonden erbij en keken ernaar hoe Go Ahead Eagles in het diepe zuiden z’n winstkansen tijdens één van moment van onachtzaamheid verspeelde.

Dat ze met lege handen weer uit Limburg vertrokken, mochten de gasten zichzelf aanrekenen. Na de zeges bij NEC en in de eigen Adelaarshorst tegen ADO kregen de onderdanen van Hans de Koning tal van kansen op een derde zege op rij. Ze lieten ze stuk voor stuk onbenut. Sam Hendriks, zes dagen eerder tegen ADO tweemaal trefzeker, mocht zich ditmaal de schlemiel van de avond noemen. Na bijna een uur presteerde de Eagles-aanvaller het om de bal vanaf één meter afstand niét over de doellijn te krijgen.

Door de zege passeert Roda JC Go Ahead Eagles weer op ranglijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *