csv Apeldoorn legt Sparta Nijkerk over de knie

By | 18 februari 2017

De score viel misschien iets te hoog uit, op de overwinning van csv Apeldoorn tegen Sparta Nijkerk viel verder weinig af te dingen. Twee weken na de nederlaag tegen koploper DOVO pakte de equipe van trainer Peter Boeve de winnende draad weer op: 4-0.

De start van de Apeldoorners was zaterdagmiddag nochtans wat aan de stroeve kant. In de 27e minuut ontsnapte csv zelfs. De lat stond een treffer van de bezoekers in de weg. Acht minuten later zag de wereld er compleet anders uit. Na een half uur kopte Van Schooten de 1-0 in de touwen. In de 35e minuut deed Mark Fennebeumer met een omhaal een gooi naar de titel Doelpunt van de Maand.

Keeper Patrick Jansen voorkwam na de rust tot twee keer toe dat Sparta Nijkerk wat terug kon doen. In de slotfase verdubbelde csv Apeldoorn door twee treffers van invaller Huseyin Güveli de voorsprong.