Draisma Dynamo laat het afweten in bekerfinale

By | 19 februari 2017

Draisma Dynamo is er zondag niet in geslaagd de nationale volleybalbeker bij de mannen te veroveren. In Zwolle lieten de Apeldoorners het afweten tegen Seesing Personeel Orion. Met 3-1 bleven de Doetinchemmers Dynamo de baas.

De favoriet haalde niet zijn gebruikelijke niveau. Met name serverend ging aan Apeldoornse kant erg veel fout. Zowel in de eerste als in de tweede set wist Draisma Dynamo een voorsprong niet tot het einde toe vast te houden. In het eerste bedrijf gaf de ploeg van trainer Bas Hellinga een 21-18 voorsprong uit handen (23-25), in het tweede speldeel lieten de Apeldoorners  zelfs twee setpunten onbenut: 26-28.

Na 25-19 winst in de derde set lukte het Draisma Dynamo niet een tiebreak uit het vuur te slepen. Met 20-25 in de vierde set was het einde oefening en kwam de beker in Doetinchems bezit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *