Csv Apeldoorn loopt geen schade op bij AZSV

By | 25 februari 2017

Csv Apeldoorn heeft de inhaalwedstrijd bij AZSV schadevrij doorstaan. Door het doelpuntloze duel in de Aaltense knollentuin hebben de Apeldoorners nu evenveel verliespunten als DOVO. De Veenendaalse koploper van de Hoofdklasse B speelde echter twee wedstrijden meer.

Goed voetballen was zaterdagmiddag nauwelijks mogelijk op het hoofdveld van sportpark Villekamp. In Nederland woedt dan wel een discussie over kunstgrasvelden. Dat Hoofdklassers hun wedstrijden moeten afwerken op grasvelden van een inferieure kwaliteit als bij AZSV, geeft ook ernstig te denken. Het kwam het kijkgenot voor de toeschouwers niet bepaald ten goede. Het terrein had wel iets weg van een omgeploegde akker. De bal hobbelde alle kanten op.

Op de eerste speeldag ging csv Apeldoorn kansloos met 0-5 onderuit tegen de Aaltenaren. Achterin stond het ditmaal een stuk beter. Bij de sporadische pogingen waarbij AZSV het Apeldoornse doel onder vuur nam, stond de sterk keepende Patrick Jansen op zijn post.  Aan de andere kant creëerde csv te weinig. In tegenstelling tot zeven dagen eerder tegen Sparta Nijkerk misten de Apeldoorners ditmaal voorin dat kleine beetje extra dat nodig is om wedstrijden te beslissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *