Eigen goal Van der Linden leidt afstraffing in

By | 25 februari 2017

Vandaag 4 jaar geleden

De Graafschap-uit, altijd lastig. Voor Go Ahead Eagles wel tenminste. In 1982 ben ik op de Vijverberg ooit eens getuige geweest van een Deventer overwinning, daarna nooit meer. Het 5-2 pak slaag van vier jaar geleden gaat alle perken te buiten. De hoogte van de score is behoorlijk geflatteerd, maar dat telt niet.

Wat ik me van de wedstrijd herinner, is dat Go Ahead Eagles helemaal niet zo slecht begint. Qua veldspel zit er altijd meer voetbal in dan bij die Achterhoekse dravers. Met een 1-1 stand halverwege mogen de Superboeren, die alles behalve super voetbal laten zien, niet mopperen.

De traditionele bal gehakt in de rust in de persruimte smaakt naar meer. Meer doelpunten vallen er zeker. Alleen aan de verkeerde kant. Het gaat ineens oerend hard, ze donderen behoorlijk deur. Na een eigen goal van Jop van der Linden gaat het helemaal mis. In ruim een kwartier loopt De Graafschap uit naar 5-1.

25 februari 2013 Doetinchem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *