csv Apeldoorn lelijk over de knie bij Eemdijk

By | 11 maart 2017

csv Apeldoorn heeft zaterdagmiddag een gevoelige nederlaag geïncasseerd tegen VV Eemdijk. Een week na de 4-6 op eigen veld tegen Oranje Nassau ging het in Bunschoten-Spakenburg opnieuw mis: 4-1.

Na dertien minuten stonden de Apeldoorners al met 2-0 achter. Juist voordat coach Peter Boeve centrale verdediger Joost Krijns halverwege de eerste helft naar de kant dirigeerde, bracht clubtopscorer Richard van Schooten de achterstand terug tot 2-1. Dichterbij kwamen de bezoekers niet.

De counter waaruit de derde club van Spakenburg in na 59 minuten het verschil opnieuw tot twee goals bracht, bezegelde csv’s lot definitief. Voor zover middag voor de csv’s al niet helemaal vergald was, gebeurde dat een kwartier voor tijd met de strafschop (hands) waaruit de thuisploeg de eindstand op 4-1 bepaalde.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *