SV Orderbos met nipt verschil langs Alexandria

By | 12 maart 2017

SV Orderbos is zondagmiddag als winnaar tevoorschijn gekomen uit de derby in de vierde klasse G tegen Alexandria. De bezoekers bleven hun gastheer uit Apeldoorn-Zuid op Nagelpoel met het kleinst mogelijke verschil de baas. Lesley Jacobs scoorde een tiental minuten voor rust de enige goal.

In het kwaliteitsarme duel lukte het de ploeg van trainer Ben Kanselaar niet om de wedstrijd voortijdig in het slot te gooien. Alexandria kwam in de tweede helft enkele malen dicht bij de gelijkmaker, maar stuitte telkens op keeper Yasin Türkyilmaz , de uitblinker aan Orderbos-kant.

Andy van der Meijde, een week eerder trefzeker voor Alexandria tegen Klarenbeek, stond coach Nadir Aksoy ditmaal niet ter beschikking. De oud-international had zondagmiddag verplichtingen in de Amsterdam ArenA.

Een gedachte over “SV Orderbos met nipt verschil langs Alexandria

  1. sudtribune

    Volledig verkeerde informatie
    Andy van de meijde zat gewoon in de kantine.
    verslaggevers moeten verder kijken dan het stukje gras voor hen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *