Hans Kraay junior op dreef in sportcafé WSV

By | 15 maart 2017

WSV kreeg woensdagavond prominent bezoek. Voor het jaarlijkse sportcafé had de sponsorcommissie Feyenoord-international Steven Berghuis, FC Lienden-trainer Hans Kraay junior en WSV’s toekomstige zaalvoetbalcoach Anouk Roest uitgenodigd. Het drietal werd ‘onder vuur genomen’ door presentator Bert van Losser.

De aanwezigen in de goed gevulde kantine aan de Voorwaarts beleefden een uiterst leerzame avond. Met name Hans Kraay junior was bijzonder goed op dreef. Het betoog van de FOX Sports-verslaggever en -analist over diepgaan, omschakelen en niet alledaagse trainingsmethodieken in het water verschafte zijn toehoorders – onder wie een groot aantal hoofdtrainers van lokale en regionale amateurvoetbalclubs – tal van nieuwe inzichten.

Met zijn bekentenis dat hij bij WSV zijn mooiste voetbaljaren beleefd heeft, scoorde oud-WSV’er Berghuis eveneens punten bij de bezoekers. Op de vraag of de competitie in de Eredivisie beslist is wanneer Feyenoord zich over tweeënhalve week in de Amsterdam ArenA Ajax van het lijf houdt, durfde de Apeldoorner in Rotterdamse dienst nog niet bevestigend te antwoorden. “Ik denk niet dat het alles bepalend is. Als wij winnen, delen we wel een tik uit.”

Als afsluiter deelde Kraay mee geen trainersjob in het betaalde voetbal te ambiëren. “Ik blijf nog een jaartje of 25 bij Lienden. Daarna ga ik afbouwen bij WSV…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *