Clubcard van AZ komt mooi van pas

By | 17 maart 2017

Vandaag 4 jaar geleden

Ooit ben ik quasi-toevallig in het bezit gekomen van een clubcard van AZ. Als houder van zo’n stukje plastic heb ik de Alkmaarders zo in hun kampioensjaar 2009 meermaals live in actie gezien. In wat dat seizoen nog de naam DSB stadion draagt.

Omdat ik het pasje na verloop van tijd gratis kan verlengen, doe ik dat. Vier jaar geleden kan ik op die manier een toegangskaart bemachtigen voor AZ – Ajax. Voor 25 euro. Valt mee voor een topper in de Eredivisie. Noordhollandse derby bovendien. Vanwege al het overspannen gedoe eromheen bezoek ik de laatste jaren eigenlijk zelden wedstrijden op het hoogste niveau in Nederland. Omdat ik geen andere plannen heb besluit ik bij wijze van uitzondering eens tot een bezoek aan wat inmiddels is omgedoopt tot het AFAS stadion. Je moet tenslotte wat doen om de zondag op een aangename wijze door te komen.

Ik zie vijf goals. Eerlijk is eerlijk. Naar Nederlandse maatstaven gemeten valt het me niet tegen.

17 maart 2013 Alkmaar

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *