Winst op landskampioen geeft WSV nieuwe hoop

By | 17 maart 2017

Een beter moment om de landskampioen te verslaan dan vrijdag, had WSV/Shoepimp nauwelijks kunnen treffen. Met een nederlaag van liefst 7-3 mocht ASV Lebo de thuisreis naar Amsterdam aanvaarden. Voor de Apeldoorners betekende de overwinning een welkome opsteker in de strijd om het behoud van het Eredivisieschap.

Halverwege keek de thuisploeg tegen een 1-2 achterstand aan. Na de openingstreffer Cihan Özcan wist ASV Lebo de andermaal ijzersterk keepende Alpay Yuzgec voor de rust toch tweemaal te passeren. In de tweede helft bracht aanvoerder Samir Makhoukhi de score tot twee keer toe weer in evenwicht. Vanaf 3-3 zette WSV/Shoepimp de wedstrijd naar z’n hand. Met liefst vier goals bezorgde Reza Ngarigota zijn ploeg niet alleen een ruime zege, maar bovendien extra hoop en vertrouwen in de aanloop naar de eindsprint in de competitie.

WSV/Shoepimp kwam niet ongeschonden uit het strijdperk tevoorschijn. Mo Bendadi kon de partij niet voortzetten na een lelijke smak op de harde vloer. Viervoudig doelpuntenmaker Ngarigota klaagde naderhand over een pijnlijke voet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *