Beekbergen neemt de punten mee bij ZVV ‘56

By | 6 april 2017

ZVV ’56 heeft geen vervolg kunnen geven aan de zege van afgelopen weekend op Sportclub Klarenbeek. Op eigen veld moest het elftal van interim-coach Marco Dengerink donderdagavond de punten laten aan het Beekbergen van Chris Verbeek, eveneens ‘caretaker’ na het onverwachte vertrek vorige week van trainer Jacob Ensing. De eindstand aan de Schoonbroeksweg luidde 0-2.

De bezoekers namen kort voor rust de leiding. Negen minuten voor tijd zorgde Dennis van Engeland voor de definitieve beslissing in het voordeel van de winnaar van de eerste periodetitel. Het als voorlaatste geklasseerde ZVV ’56 liet met name in de tweede helft meerdere mogelijkheden om tot scoren te komen onbenut.

Beekbergen klimt door de overwinning naar de tweede plaats in de vierde klasse G. Het heeft vijf verliespunten meer en één wedstrijd minder dan koploper KCVO. De dertiende plek van ZVV ’56 (18-15) geeft eveneens een enigszins vertekend beeld. De nummers twaalf Groen Wit ’62 (19-16) en elf Apeldoornse Boys (19-18) speelden een wedstrijd meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *