Groen Wit beëindigt negatieve reeks bij WWNA

By | 9 april 2017

Groen Wit ’62 heeft in de uitwedstrijd bij WWNA een negatieve serie beëindigd. Na acht wedstrijden zonder zege konden de Matenaren in Wenum-Wiesel voor het eerst sinds november weer eens een driepunter bijschrijven.

Op het zonovergoten sportpark Wiesel plaveide Jordi Stouten in de eerste 45 minuten de weg naar de zo lang verwachte overwinning voor de bezoekers. Met een loepzuivere hattrick zette Stouten de groenwitten halverwege op een comfortabele 0-3 voorsprong.

Ook in de tweede helft werd er driemaal gescoord aan de Wieselsedwarsweg. Nick Agten hielp WWNA na een uur aan de 1-3. Een kwartier voor tijd bracht Cyriel de Graaf het verschil weer terug tot drie goals. Pascal Veldhuis bepaalde in de 81e minuut koppend de eindstand op 2-4.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *