Golden set moet seizoen Dynamo verzilveren

By | 16 april 2017

Draisma Dynamo heeft zichzelf in een lastig parket gemanoeuvreerd. Na de 3-0 nederlaag bij regerend landskampioen Abiant Lycurgus moet Apeldoorns volleybaltrots de return volgende week met 3-0 of 3-1 winnen om een finaleplaats in de play-offs te veroveren. Enkel via de zogenaamde Golden set kan Draisma Dynamo het seizoen alsnog verzilveren.

Met een Happybus vol waren supporters van de Apeldoornse club naar Groningen gereisd. De in geel en rood gehulde fans keerden niet zo blij weer huiswaarts… Draisma Dynamo kon zaterdagavond in de eerste halve finalewedstrijd voor de play-offs om de landstitel niet aan de hoge verwachtingen voldoen. De equipe van coach Bas Hellinga speelde niet slecht, maar niet goed genoeg om de titelhouder voor een derde keer in het huidige seizoen te bedwingen. Met name op de hard geslagen services van de thuisploeg vond Draisma Dynamo onvoldoende antwoord. Setstanden: 25-23, 25-21, 25-20.

De return vindt op zaterdag 22 april plaats in Omnisport in Apeldoorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *