WWNA doet goede zaken met uitzege in Orderbos

By | 17 april 2017

WWNA zette op Paasmaandag een belangrijke stap om weg te raken uit de gevarenzone in de vierde klasse G. Met de ruime 1-4 overwinning bij SV Orderbos klom het team van trainer Olivier van der Kuil naar de veilige negende plaats.

Joeri Peters opende na bijna twintig minuten de score voor de thuisploeg. Omdat SV Orderbos in het verdere verloop van de eerste helft verzuimde het duel voortijdig te beslissen, hielp het de bezoekers uit Wenum-Wiesel terug in de wedstrijd.

Mitchell Buitenhuis scoorde kort na rust de gelijkmaker. In het laatste kwartier liep WWNA door goals van Mickael Koller, Raymon Wilpshaar en Jordy Harleman uit naar 1-4. Een eindstand die op basis van het in de tweede helft vertoonde spel dik verdiend was.