Wildparkstadion: Duitslands lekkerste schnitzels

By | 18 april 2017

Vandaag 20 jaar geleden

De Karlsruher Sportclub beleeft in de jaren ’90 de meest succesvolle jaren uit de clubhistorie. Zelfs in Europa doet der KSC van zich spreken. De 7-0 overwinning op Valencia in het seizoen 1992-1993, bekend geworden als het Wunder vom Wildpark, leidt voor Guus Hiddink zelfs het begin van het einde in van zijn trainerschap bij de Spanjaarden.

Het Wildparkstadion onderscheidt zich vanwege z’n ligging in een bosrijke idylle. Waar mij de thuishaven van Karlsruher SV het meest om kan bekoren, is vooral de catering ter plaatse. Van alle verschillende Duitse voetbalstadions waar ik ooit een wedstijd heb aanschouwd, en dat zijn er tot op heden welgeteld 103 geweest, zijn de schnitzels in de Karlsruher Stadiongaststätte met afstand de lekkerste die ik ooit geproefd heb.

Na zo’n overheerlijke Badense delicatesse sluit je zelfs met plezier achter in de rij aan voor in het uitvak, zoals twee decennia geleden bij het S04-bezoek aan het Wildpark.

18 april 1997 Karlsruhe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *