csv Apeldoorn moet buigen voor Staphorst

By | 22 april 2017

Csv Apeldoorn moest zaterdagmiddag haar meerdere bekennen in Staphorst. Het duel tussen de nummers vier en drie van de Hoofdklasse B eindigde op sportpark Orderbos met 1-3 in het voordeel van de bezoekers.

Voetballend deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. De Staphorsters sprongen beter om met de geboden doelkansen. Na een 0-0 ruststand waren de gebeurtenissen in het eerste kwartier van de tweede helft beslissend voor het verdere verloop van het duel. Kort nadat centrale verdediger Joost Krijns van afstand namens csv de lat trof, bracht Wind Staphorst aan de leiding. Vier minuten later stond het alweer gelijk toen Richard van Schooten een vanwege hands gegeven strafschop feilloos benutte. De Apeldoorners konden echter niet lang van de gelijke stand genieten. Uit de eerste de beste tegenaanval gaf Frank van der Burg de gasten hun voorsprong terug.

De thuisclub drong daarna tevergeefs aan op een hernieuwde gelijkmaker. Csv slaagde er niet in René Oosterhof, die in 2012 een blauwe maandag het doel van de profs van AGOVV hoedde, voor een tweede keer te passeren. Vier minuten voor het einde volgde na een eigen doelpunt van Joost Krijns de definitieve Apeldoornse capitulatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *