Weserstadion decor van première digitale camera

By | 23 april 2017

Vandaag 11 jaar geleden

Ik heb Schalke 04 in de loop der jaren met zekere regelmaat naar uitwedstrijden in Bremen gevolgd. De editie van 23 april 2006 is al de twaalfde keer dat ik die Knappen in het Weserstadion tegen Werder zie voetballen.

Bij al die gelegenheden heb ik mijn cluppie weleens zien winnen (drie keer), maar meestal (acht keer) het onderspit zien delven. De 0-0 van twaalf jaar geleden betekent de eerste remise tussen beide clubs waarvan ik live getuige ben.

De Werder Bremen tegen Schalke 04-clash in kwestie betekent voor ondergetekende tevens de première met een digitale camera. Beter laat dan nooit ga ik overstag en met de tijd mee. Kort tevoren heb ik er voor het eerst eentje aangeschaft. Zo’n klein, handig dingetje. Een Samsung Digimax A503 om precies te zijn. Zoals wel vaker blijkt alle begin moeilijk. Het vergt de nodige tijd om alle knopjes juist te bedienen. De resultaten vallen me niet mee. Het mag wel scherper…

23 april 2006 Bremen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *