Wonder blijft uit voor Go Ahead Eagles

By | 23 april 2017

Het benodigde wonder bleef zaterdagavond uit in de Adelaarshorst. Door de 2-3 nederlaag tegen FC Groningen kan Go Ahead Eagles degradatie naar de Jupiler League nauwelijks meer ontlopen.

In de wetenschap dat NEC verloren had van Excelsior, begon Go Ahead Eagles furieus aan het treffen met de Groningers. Al na 52 seconden kopte Sam Hendriks bijna de 1-0 binnen. Maar bijna is niet helemaal… Het is het steeds maar weer terugkerende verhaal van een seizoen waarin weinig goed gaat voor de Deventenaren.

Ook ditmaal schortte het niet aan de kansen. Die waren er meer dan voldoende. Zoals meestal het geval is, was de tegenpartij trefzekerder. Negen minuut voor de rust ging het voor het eerst mis.In een bloedstollende tweede helft vochten de roodgelen voor wat ze waard waren. Dit bleek uiteindelijk niet voldoende voor de noodzakelijke punten. Tot twee keer toe trok Go Ahead Eagles een achterstand gelijk. In de blessuretijd liep het in het mes. Achterin lag alles open, waarna de counterende bezoekers de genadeklap uitdeelden.

Scoreverloop: 37. Mahi 0-1, 74. Hendriks 1-1, 80. Drost 1-2, 89. Maatsen 2-2, 93. Mahi 2-3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *