Apeldoornse Boys de beste van Apeldoorn-Zuid

By | 23 april 2017

Apeldoornse Boys mag weer volop hopen op handhaving in de vierde klasse G. De nummer voorlaatst van de ‘Apeldoornse Bundesliga’ behaalde zondagmiddag drie uiterst belangrijke punten in de strijd om lijfsbehoud. Dat dit uitgerekend tegen de buren van Alexandria gebeurde, zorgde voor extra vreugde op Malkenschoten.

Met 3-0 herstelden de Wapendragers zich van de nederlagen in het Paasweekend tegen kersvers kampioen KCVO en directe concurrent ZVV ’56. Door doelpunten van Pascal van ’t Erve (15.) en Tom Roseboom (44.) ging de thuisploeg al met een 2-0 voorsprong rusten. Een kwartier voor het einde gooide Quincy Lash met de derde Boys-goal de wedstrijd in het slot.

Bij de bezoekers kreeg Andy van der Meijde nauwelijks de gelegenheid om zich te onderscheiden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *