Moeizame Dynamo-zege in eerste duel troostfinale

By | 3 mei 2017

De volleyballers van Draisma Dynamo hebben de eerste wedstrijd om de derde en vierde plaats in de play-offs winnend afgesloten. Eenvoudig ging dat echter allerminst. In Omnisport hadden de Apeldoorners woensdagavond vijf sets nodig om zich Advisie/SSS van het lijf te houden.

Om zich na de uitschakeling voor de finale om de landstitel opnieuw op te laden, viel niet mee voor Draisma Dynamo. In de wedstrijd om des keizers baard kostte het de spelers zichtbaar moeite om volop gefocust te blijven. Setstanden: 25-13, 19-25, 23-25, 25-13, 15-9.

Met de return in Barneveld sluiten Bas Hellinga en zijn mannen zaterdagavond hun seizoen af  .

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *