John van Loen gaat flink over de rooie in Woerden

By | 4 mei 2017

Vandaag 4 jaar geleden

Voetbal is emotie. Een beetje opwinding hoort erbij. Al vraag ik me tegenwoordig bij sommige trainers vaak af of ze alles nog wel helemaal op een rijtje hebben staan. Conte, Simeone, de voormalige Special One, Bilić, Klopp, Jorge Jesus, Streich, Tuchel. Zoals de heren zich gedragen langs de zijlijn, lijkt het wel of ze solliciteren naar opname in de eerste de beste inrichting.

In de periode waarin John van Loen de technische leiding in handen heeft van het eerste elftal van csv Apeldoorn zal menig bestuurslid het schaamrood ook meer dan eens op de kaken zijn gekropen. Het kost de oud-international af en toe moeite de rust te bewaren en zich te beheersen. Van Loen is het niet altijd eens met scheidsrechterlijke beslissingen. Ontploffingsgevaar ligt elke wedstrijd op de loer.

Zo ook vier jaar geleden op Sportwijk Cromwijck in Woerden. Na het laatste fluitsignaal wil de csv-coach na de 3-0 nederlaag bij Sportlust ’46 verhaal halen bij het arbitrale trio. Van Loen gaat helemaal over de rooie.

Gelukkig weerhoudt het aanwezige bestuurslid, c.q. bodyguard Pol zijn trainer ervan om het ventje met de fluit té dicht te benaderen…

4 mei 2013 Woerden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *