csv Apeldoorn vergt het uiterste van kampioen ACV

By | 6 mei 2017

ACV heeft zaterdagmiddag de titel in de Hoofdklasse B veroverd. Een 2-2 gelijkspel bij csv Apeldoorn volstond voor de Assenaren om de kampioensschaal in ontvangst te mogen nemen.

De kersverse kampioen kreeg het zeker niet cadeau in het Orderbos. Csv Apeldoorn zette de Drenten bijna de hele wedstrijd met de rug tegen de muur, maar moest tot twee keer toe een achterstand ongedaan maken. Pas in de blessuretijd viel de gelijkmaker.

Vanaf de strafschopstip bracht Hendriks de bezoekers na dertien minuten aan de leiding. Nadat Steven van Es met een kopbal al de lat had getroffen, bracht Richard van Schooten csv negen minuten voor het rustsignaal naast de lijstaanvoerder.

Of de bal bij de 1-2 van ACV de doellijn in volle omvang passeerde, daar liepen de meningen na afloop over uiteen. Een slotoffensief gaf csv Apeldoorn waar het recht op had. Of eigenlijk te weinig… Uit een corner, waarvoor zich ook keeper Patrick Jansen aan het front had gemeld, bezorgde andermaal Van Schooten de Apeldoorners in de extra speeltijd de meer dik verdiende 2-2. Doelpunt nummer negentien voor csv’s clubtopscorer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *